راه‌اندازي آزمايشگاه اينترنت اشياء در ناحيه نوآوري IOT

به روز ترين اطلاعات تخصصي سازه ها را در اين وبگاه بخوانيد.

راه‌اندازي آزمايشگاه اينترنت اشياء در ناحيه نوآوري IOT

معاون رئيس مركز رشد پارك علم و فناوري دانشگاه تهران از راه اندازي آزمايشگاه اينترنت اشيا با كمك معاون علمي و فناوري رياست جمهوري و اولين شركت اينترنت اشيا در منطقه خبر داد. پارك علم و فناوري تهران گفت: كار در اينترنت اشيا در حال از بين رفتن است. مهندس ميثم يوسفي در مصاحبه با …

راه‌اندازي آزمايشگاه اينترنت اشياء در ناحيه نوآوري IOT https://dibarooz.ir/راه‌اندازي-آزمايشگاه-اينترنت-اشياء-د/ ديباروز Fri, 28 May 2021 05:31:43 0000 اقتصادي https://dibarooz.ir/راه‌اندازي-آزمايشگاه-اينترنت-اشياء-د/ معاون رئيس مركز رشد پارك علم و فناوري دانشگاه تهران از راه اندازي آزمايشگاه اينترنت اشيا با كمك معاون علمي و فناوري رياست جمهوري و اولين شركت اينترنت اشيا در منطقه خبر داد. پارك علم و فناوري تهران گفت: كار در اينترنت اشيا در حال از بين رفتن است. مهندس ميثم يوسفي در مصاحبه با …

معاون رئيس مركز رشد پارك علم و فناوري دانشگاه تهران از راه اندازي آزمايشگاه اينترنت اشيا با كمك معاون علمي و فناوري رياست جمهوري و اولين شركت اينترنت اشيا در منطقه خبر داد. پارك علم و فناوري تهران گفت: كار در اينترنت اشيا در حال از بين رفتن است.

مهندس ميثم يوسفي در مصاحبه با خبرگزاري دانشجويان ايران وي با اشاره به اينكه آزمايشگاه نمونه موفقيت آميز رابطه صنعت (همراه اول) ، دانشگاه و دولت (معاون علمي و فناوري رياست جمهوري) است ، گفت: “بنابراين ما در پارك علم و فناوري گرد هم آمديم تا به نگراني هاي فني ديگران بپردازيم اصلاحاتي كه در تجارت اينترنت اشيا works كار مي كند.

با اشاره به اينكه كلمه صحيح اينترنت اشيا اينترنت اشيا است ، افزود: اين به معناي اتصال همه چيز به اينترنت از جمله مردم ، حيوانات ، اشيا، ، گلها ، گياهان و … است كه با هدف دستيابي به بهره وري بيشتر

از طريق اين ارتباط و كنترل از راه دور ، مي توان داده ها را جمع آوري و به دانش و اطلاعات تبديل كرد: “يكي از كاربردهاي اينترنت اشيا استفاده از آن در خانه هاي هوشمند است. خانه را كنترل كنيد. به عنوان مثال ، شما مي توانيد دستگاهي را اداره كنيد” معاون مركز رشد پارك علم و فناوري دانشگاه تهران. قبل از بازگشت به خانه خنك شويد تا در بدو ورود دماي متعادل تري داشته باشيد كه بسيار بهتر از اين است كه اگر چيلر را در لحظه ورود با سرعت بالا كار كنيد زيرا بسياري از انرژي هدر مي رود

آل يوسيفي با اشاره به استفاده از اينترنت اشيا in در اين زمينه افزود: “همچنين با كمك اين فناوري و سنسورهاي نصب شده مي توان نقص خودرو را قبل از حاد شدن مشكل تشخيص داد. در كشاورزي مي توان از سنسور استفاده كرد.” حمل و نقل رطوبت ، مواد مغذي و مواد معدني خاك را اندازه گيري كنيد.

وي با بيان اينكه پرداخت و استفاده از فناوري اينترنت در ايران نسبت به دنيا با تأخير آغاز شد ، ادامه داد: “اما در زمينه اينترنت اشيا و همزمان با معرفي آن در دنيا تأخير زيادي نداريم. انجمن ها و م institutionsسساتي در جهان تشكيل شده اند و در ايران با همكاري سازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات ، فعاليت هايي را در اين زمينه همراه با فرهنگ سازي آغاز كرده ايم.

معاون مركز رشد پارك علم و فناوري دانشگاه تهران گفت: “پيشرفت در زمينه اينترنت چيزها در ايران در كاربردهاي مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ، ما در خانه هاي هوشمند بسيار خوب عمل كرده ايم و شركتهاي فعال و مناطقي كه در مورد آنها حرفي براي گفتن دارند. “آنها مي توانند رقابت كنند. با مدلهاي جهاني ، اما در زمينه انرژي هوشمند عملكرد خوبي نداشته ايم.

مهندس يوسفي اظهار داشت: در دانشگاه تهران كه يك دانشگاه جامع در همه زمينه ها است ، كار در دانشكده فني و مهندسي به ويژه در زمينه اينترنت اشيا was انجام شد.

وي از عرصه اينترنت اشيا به عنوان يكي از دستاوردهاي دانشگاه تهران در زمينه اينترنت اشيا referred ياد كرد و افزود: “منطقه نوآوري يك منطقه جغرافيايي در ضلع شمالي جهان است. پس از بررسي ، به نتيجه گيري اينكه ما بايد يك رويكرد منطقه اي براي توسعه فناوري اينترنت اشيا داشته باشيم. “از يكي از اين مناطق به نظر مي رسد فناوري و فناوري در مناطق ديگر (تهران و كشور) گسترش يافته است.

نايب رئيس پارك علم و فناوري دانشگاه تهران با بيان اينكه فناوري IoT به يك باره در كشور قابل اجرا نيست ، افزود: “بنابراين ، ما در تلاش هستيم تا منطقه نوآوري را در دانشگاه تهران تجهيز و پياده سازي كنيم. يك خلبان براي يك محيط فني ايمن. “ظهور كرد ، و سپس در مقياس بزرگتر گسترش يافت.

مهندس يوسفي گفت: “در عرصه اينترنت اشيا، ، كه به معناي واقعي كلمه به معناي حوزه اينترنت اشيا است ، اين فناوري در حال شكل گيري است. امروزه امكانات و امكانات ارتباطي براي آن فراهم شده است و ما حتي رويدادهاي تدريجي را نيز ترتيب مي دهيم. از طرف ديگر ، در اين زمينه استعدادهايي از دانشگاه تهران وجود دارد كه در زمينه اينترنت اشيا فعاليت مي كند و حدود 30 تا 40 شركت به طور مستقيم يا مستقيم با هم ارتباط دارند. موجوداتي به اينترنت اشيا connected متصل هستند.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.