ناديا زكالوند: در حال حاضر برنامه هاي متنوعي در بازار برنامه ها وجود دارد كه به كاربران اجازه مي دهد عكس ها را روتوش كنند و عموما چين و چروك ها را اصلاح كنند ، مانند FaceTune و Photoshop و مي توانند تصوير را تغيير داده و اندازه تصاوير را به دلخواه تغيير دهند. در …
منبع: سايت كردوار نيوز
شبكههاي اجتماعي چطور براي جراحي زيبايي مشتاقتان ميكند؟
شبكههاي اجتماعي چطور براي جراحي زيبايي مشتاقتان ميكند؟ https://kordavar.ir/شبكههاي-اجتماعي-چطور-براي-جراحي-زيبا/ Sun, 26 Sep 2021 12:37:11 0000 اخبار جامعه https://kordavar.ir/شبكههاي-اجتماعي-چطور-براي-جراحي-زيبا/
ناديا زكالوند: در حال حاضر برنامه هاي متنوعي در بازار برنامه ها وجود دارد كه به كاربران اجازه مي دهد عكس ها را روتوش كنند و عموما چين و چروك ها را اصلاح كنند ، مانند FaceTune و Photoshop و مي توانند تصوير را تغيير داده و اندازه تصاوير را به دلخواه تغيير دهند. در …
منبع: سايت كردوار نيوز
شبكههاي اجتماعي چطور براي جراحي زيبايي مشتاقتان ميكند؟
ناديا زكالوند: در حال حاضر برنامه هاي متنوعي در بازار برنامه ها وجود دارد كه به كاربران اجازه مي دهد عكس ها را روتوش كنند و عموما چين و چروك ها را اصلاح كنند ، مانند FaceTune و Photoshop و مي توانند تصوير را تغيير داده و اندازه تصاوير را به دلخواه تغيير دهند. در شبكه هاي اجتماعي به اشتراك بگذاريد
علاوه بر اين ، برخي از بسترهاي شبكه هاي اجتماعي مانند Snapchat و Instagram مجهز به فيلترهايي هستند كه با استفاده از آنها مي توانيد ظاهر خود را به صورت ديجيتالي تغيير داده و به سليقه خود تغيير دهيد.
محبوبيت رسانه هاي اجتماعي و مونتاژ عكس تاثير زيادي بر جراحي زيبايي داشته است. به عنوان مثال ، مطالعه اي بر روي تعداد جراحان پلاستيك صورت در سال 2017 نشان داد كه 55 درصد از اين بيماران خواستار تنظيم چهره خود براي جذابيت بيشتر سلفي خود در رسانه هاي اجتماعي شده اند.
اين تمايل براي كاربران باعث ايجاد يك اصطلاح جديد با عنوان “Snapshot self-deprecation” شده و به پديده اي روانشناختي اشاره دارد كه در آن داوطلبان جراحي زيبايي با استفاده از فيلترهاي نرم افزاري شبكه هاي اجتماعي ظاهر مورد نظر خود را ايجاد كرده و سپس عكس را نزد جراح پلاستيك مي برند. و از او مي خواهند كه با توجه به عكسي كه ساخته اند چهره خود را تغيير دهد.
در مطالعه اخير روي 252 داوطلب ، محققان دريافتند كه هرچه بيشتر جوانان با رسانه هاي اجتماعي ارتباط برقرار كنند ، بيشتر به جراحي زيبايي روي مي آورند و از برنامه هاي خاصي مانند Snapshot بيشتر از ساير برنامه ها استفاده مي كنند. آن ها هستند. به عنوان مثال ، آنها مي توانند براي مدت طولاني در Instagram يا Snapshot فعال باشند. اين شبكه هاي اجتماعي به جاي نوشتن متن ، حول محور تصاوير مي چرخند. طبيعت بصري چنين برنامه هايي به طور طبيعي كاربر را مجبور مي كند كه به ظاهر توجه كند.
تعريف استانداردهاي زيبايي و مقايسه هاي اجتماعي
بر اساس فرضيه فرهنگي اجتماعي ، افراد جامعه بر اساس زمينه هاي اجتماعي و فرهنگي خود معيارهاي زيبايي شناختي را درك مي كنند. اين وضعيت باعث مي شود افراد ظاهر خود را بر اساس معيارهاي زيبايي جامعه اي كه در آن زندگي مي كنند ، ارزيابي كنند.
يكي از آشكارترين خطرات استفاده از رسانه هاي اجتماعي به عنوان ابزاري براي شكل دادن به استانداردهاي فرهنگي ، ايجاد هنجارهاي غيرواقعي است. البته سال هاست كه به مجلات براق نگاه مي شود اين موضوع مورد بحث قرار گرفته است. در اين مجلات ، مردم تصاوير زيبا و برجسته اي را به منظور فروش بيشتر مجلات ، با استفاده از تكنيك هاي مشابهي كه معمولاً در برنامه هايي مانند Photoshop مشاهده مي كنيم ، نشان مي دهند.
بسياري از كارشناسان نگران افزايش بيماري هايي مانند اختلالات خوردن در بينندگان ، به ويژه زنان جوان ، با ارتباط بين اين مجلات بودند. در حقيقت ، افرادي كه مي خواستند وزن خود را كاهش دهند و بي عيب و نقص به نظر برسند ، همانطور كه در مجلات ديده مي شود ، به رژيم هاي سخت گيرانه متوسل شدند.
امروزه با ظهور فيلترهاي مختلف براي برنامه هاي كاربردي تلفن هاي هوشمند ، اين مشكل دوباره ظاهر شده و بسياري از جوانان را تحت تأثير قرار داده است.
اين طبيعت انسان است كه دائماً خود را با ديگران مقايسه كند. هزاران سال است كه اين سازگاري تكاملي به انسان كمك كرده تا با افراد ديگر سازگار شود و تمدن بشري را شكل دهد. با اين حال ، اين ويژگي گاهي اوقات مي تواند گران باشد.
تحقيقات نشان مي دهد مقايسه خود با افرادي كه معمولاً فكر مي كنيد بهتر از شما هستند ، بر عزت نفس شما تأثير منفي مي گذارد. در نظريه مقايسه اجتماعي ، اين رفتار يك مقايسه صعودي (يعني مقايسه صعودي) است. از سوي ديگر ، مقايسه نزولي (مقايسه پايين دست) مي تواند در ارزيابي فرد كمك كند. لازم به ذكر است كه اگرچه ارسال عكس در فضاي مجازي تأثير مثبتي بر ارزيابي فرد دارد ، اما در طولاني مدت بر عكس تأثير مي گذارد و بر عزت نفس فردي كه عكس را ارسال كرده است تأثير منفي مي گذارد. به
اين ممكن است به دليل مقايسه هاي بالا باشد ، كه خود را با يك عكس بهبود يافته با ابزارهاي ويرايش عكس مقايسه مي كند.
به طور كلي شبكه هاي اجتماعي انگيزه مهمي براي جراحي زيبايي هستند.
همچنين افراد مشهور در اين شبكه ها ، جزئي ترين درمان هاي زيبايي را با ديگران به اشتراك مي گذارند كه منجر به تغيير عميقي در درك مردم از جراحي زيبايي شده است. اين تغييرات عبارتند از:
1. افراد جامعه بتدريج زيبايي جديدي را به عنوان معيار زيبايي مي پذيرند. به عنوان مثال ، پيشاني صاف ، بلند كردن لب ها و گونه ها و تغييرات مشابه صورت از ويژگي هاي زيبايي محسوب مي شوند.
به مردم موافق رعايت اين استانداردهاي جديد زيبايي هستند و از بوتاكس ، فيلرهاي پوستي ، لايه برداري شيميايي و جراحي پلاستيك استفاده مي كنند.
3. زنان و مردان جوان به طور فزاينده اي نياز دارند كه چهره خود را با استانداردهاي جديد زيبايي هماهنگ كنند.
خطر سلامت
هزينه لوازم آرايشي از جمله بوتاكس ، پركننده ها و لايه بردارهاي پوست و البته جراحي پلاستيك بسيار زياد است و هركسي نمي تواند به راحتي و بدون زحمت هزينه شگفت انگيز را تحمل كند. به همين دليل به مراكز ارزان مراجعه مي كنند. چنين مراكزي از افراد متخصص و مجرب براي كارهاي زيبايي استفاده نمي كنند و پول بيشتري از خدمات مي خواهند و معمولاً سلامت مشتريان خود را به خطر مي اندازند.
بنابراين ، شايد نگران كننده ترين تأثير جنبه هاي رسانه هاي اجتماعي و ارتباط آن با فرآيندهاي آرايشي ، تهديدهايي براي سلامت افراد ، به ويژه جوانان باشد.
از سوي ديگر ، اگر شبكه هاي اجتماعي جوانان را به سمت جراحي زيبايي سوق مي دهد ، بايد مزاياي بالقوه اجتماعي انتشار اين اطلاعات ، تبادل ايده ها و ايجاد جامعه را بپذيريم.
پزشكان و افرادي كه مي خواهند جراحي زيبايي انجام دهند نيز از اين جنبه هاي مثبت رسانه هاي اجتماعي استفاده مي كنند. افراد مي توانند از سايت هايي استفاده كنند كه اطلاعات كافي و موثقي در مورد جراحي پلاستيك و مزاياي آن و عوارض جانبي احتمالي آن دارند.
پزشكان مي توانند كل مراحل جراحي زيبايي را در سايت ها و شبكه هاي اجتماعي ارسال كنند و همه شرايط را توضيح دهند.
از همه مهمتر ، جراحان زيبايي و پزشكان بايد با متقاضي صحبت كنند و آن را به او نشان دهند يا اگر فكر مي كنند واقعاً نيازي به جراحي زيبايي ندارند ، ابتدا آنها را به روانشناس معرفي كنند.
بايد به اين افراد گفت كه جراحي زيبايي لزوماً زندگي آنها را تغيير نمي دهد يا مشكلات شخصي آنها را حل نمي كند. آنها بايد بدانند كه هرچه اعتماد به نفس بيشتري داشته باشند ، از زندگي و ظاهر خود شادتر خواهند بود. جوانان بايد بدانند كه سلبريتي بودن آنها را خوشحال نمي كند و بايد اهداف و اهداف واقع بينانه اي را تعيين كنند تا احساس شادي كنند.
منابع: روانشناسي امروز
جراح زيبايي
..
منبع: سايت كردوار نيوز
شبكههاي اجتماعي چطور براي جراحي زيبايي مشتاقتان ميكند؟
- دوشنبه ۰۵ مهر ۰۰ | ۰۴:۳۲ ۱۷ بازديد
- ۰ نظر