رئيس گروه واكنش سريع كرونا با تأكيد بر لزوم تصميم گيري هاي استاني براي كنترل بيماري در ارتباط با راهپيمايي اربعين ، گفت: پوشش واكسيناسيون كشور ما و عراق با متوسط جهاني فاصله دارد و بهتر است. براي سلامتي كار مي كند. ” در مصاحبه با كردوار نيوز ، دكتر حميد سوري وي با اشاره …
منبع: سايت كردوار نيوز
پيشنهاد برگزاري محدود و يا تعويق راهپيمايي اربعين تا يكسال ديگر
پيشنهاد برگزاري محدود و يا تعويق راهپيمايي اربعين تا يكسال ديگر https://kordavar.ir/پيشنهاد-برگزاري-محدود-و-يا-تعويق-راهپي/ كردوار نيوز Sat, 04 Sep 2021 00:40:45 0000 اخبار سلامت https://kordavar.ir/پيشنهاد-برگزاري-محدود-و-يا-تعويق-راهپي/
رئيس گروه واكنش سريع كرونا با تأكيد بر لزوم تصميم گيري هاي استاني براي كنترل بيماري در ارتباط با راهپيمايي اربعين ، گفت: پوشش واكسيناسيون كشور ما و عراق با متوسط جهاني فاصله دارد و بهتر است. براي سلامتي كار مي كند. ” در مصاحبه با كردوار نيوز ، دكتر حميد سوري وي با اشاره …
منبع: سايت كردوار نيوز
پيشنهاد برگزاري محدود و يا تعويق راهپيمايي اربعين تا يكسال ديگر
رئيس گروه واكنش سريع كرونا با تأكيد بر لزوم تصميم گيري هاي استاني براي كنترل بيماري در ارتباط با راهپيمايي اربعين ، گفت: پوشش واكسيناسيون كشور ما و عراق با متوسط جهاني فاصله دارد و بهتر است. براي سلامتي كار مي كند. ”
در مصاحبه با كردوار نيوز ، دكتر حميد سوري وي با اشاره به عواملي كه منجر به موفقيت كنترل كرونا در استان سيستان و بلوچستان شد ، گفت: عوامل متعددي در اين موفقيت نقش داشته اند. پايداري استان ، اصلاح دستورالعمل هاي بهداشتي بر اساس شرايط محلي استان ، همكاري بخش خوب و مشاركت همه بخشها ، استفاده از بسيج ، سپاه ، سازمانهاي نظامي و غيردولتي ، تقويت تشخيص فعال بيماريها ، كنترل تردد به ويژه مرزها تردد ، حداكثر واكسيناسيون ، فرهنگ سازي و آموزش مردم با همكاري رهبران مذهبي شيعه و سني ، ايجاد پايگاه عملياتي با مشاركت دانشگاه هاي علوم پزشكي ، نظارت و رديابي همه افراد مبتلا ، كاهش بار بيماران بستري ، بيمارستان ها و غيره به اين عمليات در استان سيستان و بلوچستان با موفقيت انجام شد.
وي افزود: نظارت ، نظارت و ارزيابي روزانه مداخلات نيز به ما بسيار كمك كرد و منجر به اقدامات و دستگاه هاي همگن ما شد. با تشكر از اين اقدامات ، شيوع ويروس در بين جمعيت كاهش يافته است. نسبت مثبت ها به تعداد كل آزمايش هاي انجام شده حدود 55 درصد بود و اين عدد به زير 15 درصد كاهش يافت زيرا سعي كرديم با افزايش تعداد آزمايشات از ويروس جلو بيفتيم تا بتوانيم رويدادها را سريعتر شناسايي و كنترل كنيم. از سوي ديگر ، گروه هاي سيار براي مناطق محروم و حومه شهر ايجاد شده است.
سوري در پاسخ به اين س ifال كه آيا مي توان تجربيات موفق سيستان و بلوچستان را در ساير استان هاي كشور تكرار كرد ، گفت: اين امكان وجود دارد. يكي از عوامل م theثر در موفقيت برنامه ها ، اصلاحاتي بود كه توسط نماينده مجاز وزير بهداشت در فرايندهاي لازم انجام شد و اين شرايط منجر به حداكثر موفقيت مطابق با شرايط محيطي شد. اگر بتوان با توجه به شرايط محلي آن استان در ساير استانها تصميم گيري كرد ، قطعاً موفق تر خواهيم بود.
وي افزود: معتقدم دوران نشستن در خانه و تصميم گيري براي همه نقاط كشور به ويژه به دليل آب و هواي بالا ، تنوع جمعيتي و فرهنگي و الگوهاي اپيدمي در هر نقطه از كشور ما به پايان رسيده است. متفاوت است و مدل مشابهي ندارد. ما بايد بر اساس اصول كلي كنترل اپيدمي بر تصميمات محلي فكر كنيم و عمل كنيم ، و اين مستلزم آن است كه دولتها اختيارات بيشتري براي تصميم گيري در مورد شرايط همه گيري داشته باشند.
وي گفت: “به جاي تمركز بر واكسن در جمعيت هاي بزرگتر ، بهتر است بر گروه هاي پرخطر و افرادي كه ميزان عفونت ، بستري شدن و مرگ بالا است تمركز كنيم.” اين افراد نبايد در همه جاي كشور يكسان باشند ، بنابراين بايد ارزيابي ريسك انجام شود و براي اين موارد ما بايد گروه ها را بر ارزيابي ريسك ترجيح دهيم و سعي كنيم پوشش واكسيناسيون در اين گروه ها نزديك به 100 get باشد.
وي در مورد پنجمين اجلاس تاج ، گفت: ما نمي توانيم قضاوت كنيم تا دو دوره بيماري سپري شود و در اين دو دوره شاهد افت كار نبوده ايم. در حال حاضر نشانه هايي وجود دارد كه نشان مي دهد اوج پنجم روند كاهش يافته است ، اما براي قضاوت هنوز زود است. از سوي ديگر ، ششمين اجلاس بستگي به رفتار ، برنامه ها و سياست هاي ما دارد. اگر بخواهيم تسليم بيماري شويم ، قله هاي ششم ، هفتم و … نيز رخ مي دهد ، اما با زندگي در قله هاي سوم و چهارم ، به طور طبيعي مي توانيم قله ها را به سمت دور ببريم تا ارتفاع قله ها و تكرار آنها به حداقل برسد.
اربعين ، اپيدميولوژيست درباره راهپيمايي گفت: “بيماري نتيجه قرار گرفتن انسان در معرض عوامل بيماري زا و ويروس ها است. هرچه تعداد دفعات و فراواني قرار گرفتن در معرض و كنترل كمتر باشد ، احتمال شيوع بيماري و شيوع بيشتر است. بنابراين ، به معادله منطقي نياز است. وجود دارد. ”خطرات و مزايايي را كه دريافت خواهيم كرد در نظر بگيريد. اگر مزاياي آن براي ما بيشتر از خطرات باشد ، اين اقدام بايد محدود يا متوقف شود. ارزيابي خطر بايد انجام شود تا مشخص شود آيا تهديد مردم را تهديد مي كند يا خير. پوشش واكسيناسيون هم در كشور ما و هم در عراق با متوسط جهاني فاصله دارد و البته ، به عنوان فردي كه در بخش بهداشت كار مي كند ، بهتر است يك سال ديگر به تعويق بيفتد يا راهپيمايي اعراب امسال را دنبال كند. اپيدمي ها بيشتر است
وي گفت: ويروس كرونا دائما در حال پيشرفت است. آنچه مسلم است و ما مي دانيم اين است كه يكي از خطرناك ترين جهش ها جهش دلتا است ، اما جوامع نسبت به انواع مختلف واكنش متفاوتي نشان مي دهند.
انتهاي پيام
منبع: سايت كردوار نيوز
پيشنهاد برگزاري محدود و يا تعويق راهپيمايي اربعين تا يكسال ديگر
- شنبه ۱۳ شهریور ۰۰ | ۲۳:۵۴ ۱۳ بازديد
- ۰ نظر